История
2014
Започнахме доставка на храна до „Мелексис”
Жителите на Пловдив вече си похапват „Шокодиа”
Жителите на Пловдив вече си похапват „Шокодиа”
2013
С нас се свързаха от Данфосс. Посети ни цяла делегация с представители на работниците, служителите и ръководството. След като разгледаха нашето производство ни повериха храненето на служителите. Вече храним голяма част от работещите на площадка „Балкан Стар”
Ни възложиха да организираме храненето в централата на „Глобул”. Шест месеца след старта храним служителите в 4 сгради на фирмата.
Ни възложиха да организираме храненето в централата на „Глобул”. Шест месеца след старта храним служителите в 4 сгради на фирмата.
2012
Ръководството на Postbank ни предостави помещение за да храним служителите им в централата на „Околовръстен път” №260. Доставяме храна на техни клонове от 2006г.
Ни повериха храненето на Граммер АД с. Трудовец.
Монтирахме поточна линия за производство и опаковане на „Шокодиа”
Ни повериха храненето на Граммер АД с. Трудовец.
Монтирахме поточна линия за производство и опаковане на „Шокодиа”
2011
Получихме поредния голям кредит на доверие.
IMI и Senzornait ни поканиха да храним техните 3000 служители.
Отворихме първият ни офис извън София.
Ръководството на Fibank ни покани да храним служителите в централата след 8 години доставка на храна до различните офиси на банката.
IMI и Senzornait ни поканиха да храним техните 3000 служители.
Отворихме първият ни офис извън София.
Ръководството на Fibank ни покани да храним служителите в централата след 8 години доставка на храна до различните офиси на банката.
2010
Опитахме се да обясним на клиентите „Кой точно е нашия течен шоколад”
Патентовахме търговска марка „Шокодиа”, защото ни омръзна да обясняваме.
Патентовахме търговска марка „Шокодиа”, защото ни омръзна да обясняваме.
2009
Доставяме храна на почти всички частни болници в София.
Зареждаме магазини със сандвичи и готвени храни.
Възкресихме рецептата на „ДОМАШЕН ТЕЧЕН ШОКОЛАД”, даже я публикувахме в интернет.
Зареждаме магазини със сандвичи и готвени храни.
Възкресихме рецептата на „ДОМАШЕН ТЕЧЕН ШОКОЛАД”, даже я публикувахме в интернет.
2008
Частните болници в София ни се довериха.
2007
С БОЖИЯ ПОМОЩ продадохме парчето земя и на 17.11.2007г. отвори врати НАШЕТО ПРЕДПРИЯТИЕ на ул. „Априлско въстание” №36.
2006
Проумяхме, че с този бизнес не се правят „Големи пари”. Каза го и министър Дянков.
Купихме сграда с много история и се почнаха едни строежи, едни ремонти, едни майстори.
Купихме сграда с много история и се почнаха едни строежи, едни ремонти, едни майстори.
2005
Инвестирахме в „Машина за опаковане на храна в защитна среда” – 5 дни годност без консерванти и започнахме доставки на прясна храна в търговската мрежа.
2004
Завоювахме голямо доверие – Болничен кетъринг МБАЛ „Света София”
Мислехме с переспектива. Купихме парче земя и проектирахме, проектирахме, проектирахме.
Мислехме с переспектива. Купихме парче земя и проектирахме, проектирахме, проектирахме.
2003
Патентовахме търговска марка „Вивета”
2002
Осъзнахме, че това е нашия път. Получихме първият си банков кредит.
2000
Завоювахме първия си ключов клиент – БТК.
1999
Реализирахме нашата мечта – Да създадем собствена марка.
Произведохме първите ястия и сандвичи Вивета на бул. „Асен Йорданов” №11
Произведохме първите ястия и сандвичи Вивета на бул. „Асен Йорданов” №11
1997
След голямата инфлация стартирахме като дистрибутори на бързо-оборотни стоки. Станахме най-големият дистрибутор на самобръсначки и запалки BIC.